Luchthaven Alicante als beste in Europa

De luchthaven Alicante-Elche is opnieuw uitgeroepen tot de beste luchthaven in Europa voor het bedienen van 15 tot 25 miljoen passagiers. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend door de Airports Council International (ACI) en markeert de vierde keer in de afgelopen vijf jaar dat Alicante-Elche deze eer ontvangt. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de ACI-top en tentoonstelling in Atlanta, Georgia, eind september.

De onderscheiding erkent de uitmuntende service en de breedte van faciliteiten, gebaseerd op feedback van passagiers die vorig jaar gebruik hebben gemaakt van de luchthaven. Beoordelingen omvatten verschillende aspecten, zoals toegang, faciliteiten, vriendelijkheid van het personeel, veiligheid en wachttijden bij de beveiligingscontrole.

Laura Navarro

Laura Navarro, de manager van de luchthaven Alicante-Elche, benadrukt dat deze erkenning het resultaat is van de inspanningen om de passagier centraal te stellen, door faciliteiten en diensten aan te passen aan hun behoeften. Ze voegt eraan toe dat er voortdurend maatregelen worden geïmplementeerd om de luchthaven inclusiever en aantrekkelijker te maken voor alle gebruikers.

Spaanse Airports

Spanje doet het overigens goed in de luchthavenwereld, met negen Aena-luchthavens die erkenning krijgen als Beste Europese Luchthaven in verschillende categorie├źn. Van Barcelona met meer dan 40 miljoen passagiers tot kleinere luchthavens zoals Menorca en El Hierro, die minder dan twee miljoen passagiers bedienen. Voorzitter en CEO van Aena, Maurici Lucena, benadrukt dat deze prijzen het resultaat zijn van hard werk en inspanningen van alle Aena-teams, en hen motiveren om door te gaan met het bieden van hoogwaardige service aan passagiers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *