Accommodatie

accommodatie alicante

Er zijn vele attracties langs de Costa Blanca, een aantal van hen die speciaal voor toeristen zijn, zoals het entertainment park Terra Mitica in Benidorm of de baaien van Altea en Calpe. Anderen zijn kleinere steden en dorpjes zoals Villajoyosa net ten zuiden van Benidorm, beroemd om zijn oude stad en de chocolade.

De grootste schoonheid van de Costa Blanca is afkomstig van de kust dorpen en steden. De stranden samen met zijn kleine dorpjes geven de Costa Blanca haar unieke attractie.

Het directe centrum van de stad ligt vlak voor de haven. Over het algemeen zijn de prijzen van de accommodaties in dit gedeelte dan ook wat hoger. Aangezien het een kleine stad is kan je eenvoudig en snel naar het centrum lopen of reizen als je er net over buitenaf verblijft. Het centrum is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer.

Boek via Booking.com voor de goedkoopste deal:Booking.com

Costa Blanca gebied heeft vele dorpen en steden langs de kust van Valencia en Murcia om met uw familie en vrienden te genieten. Er zijn tal van activiteiten en plaatsen om te bezoeken, vooral in de zomer is het raadzaam om een paar dagen dicht bij het strand te zijn en te genieten van de Middellandse Zee op hetzelfde moment dat je sport, musea bezoekt en historische plaatsen of wandeling kunt beoefenen rond de stranden van de Costa Blanca.

Boek via Skyscanner om hotels of accommodaties te vergelijken

Benidorm, Alcoy, Playa San Juan, Calpe, Denia, Elche, Torreviejait en vele andere steden zijn perfect aangepast aan alle leeftijden en doelgroepen. Bij de Costa Blanca kan je verschillende accommodaties kiezen, afhankelijk van de kwaliteit en budgetten.

Er is een grote verscheidenheid aan hotels. van luxe hotels aan zee tot aan een plattelands hotel in een rustige locatie. Je kan kiezen uit een breed scala van hotels, appartementen, campings en andere. Het gemakkelijkst om de omgeving te verkennen is per auto. Meer informatie: Huur een Auto.

Accommodatie in de buurt van de luchthaven van Alicante

De opties zijn aanbevolen hotels en appartementen. Kosten worden toegepast met betrekking tot de locatie en de kwaliteit van hen. Er zijn accommodaties op de natuurlijke reserves zones, bij de voorkant van de zee of andere mooie gebieden die typisch zijn voor de mediterrane kust.

Prijzen: vanaf 50 € tot 300 € / nacht.