Auto huren

Om een auto op de luchthaven van Alicante te huren is heel eenvoudig. Alle grote autoverhuurbedrijven zijn gevestigd in de aankomsthal van de terminal (handig bij een afspraak om de aankomsttijd te weten. Deze kan je hier vinden: Aankomsttijden Alicante Airport). De autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Alicante zijn Auriga Crown Autoverhuur, Avis, Centauro, Europcar, Goldcar, Hertz (Advantage Rent a Car), National Atesa, Record Rent A Car, Sixt, Solmar Rent-A-Car.

Speciaal voor groepen is het altijd aan te raden om een auto te huren als je wilt voortbewegen in de Costa Blanca. Alle stranden, natuurparken en toeristische plaatsen heeft een gemakkelijke toegang tot de weg, wat handig is om een eigen voertuig te gebruiken om rond te gaan.

Als je een auto huurt, kan je een bezoek brengen aan de Costa Blanca via de weg langs de kust, zodat je de mooiste hoekjes van de Middellandse Zee ziet, en een bezoek aan de steden en dorpen brengt.

Om te weten wat het beste bedrijf is om een huurauto te huren kan je alle voorwaarden van de maatschappijen doornemen.

Controleer of de brandstof is opgenomen of wat doet de verzekering doet ten aanzien van de prijs die je betaalt voor uw auto.