Het kan nog wel eens handig zijn om de tijden van aankomst Alicante te weten als je naar luchthaven Alicante vliegt met het vliegtuig. Redenen hiervan kunnen zijn dat het hotel wil weten hoe laat je ongeveer arriveert, hoe laat het autoverhuurbedrijf de auto klaar moet hebben staan of hoe laat je een zakenafspraak in een restaurant hebt. Zo zullen er nog tal van andere redenen zijn. Natuurlijk is er de verwachte aankomsttijd maar aankomsten kunnen nog wel eens veranderen. Reden van de eventuele vertraging kunnen zeer uitlopend zijn. Houdt daarom onderstaande gegevens aan om deze alsnog door te geven mocht de tijd van aankomst veranderen.

Aankomsttijden Alicante Airport Vandaag

Reizen naar Alicante kan rechtstreeks vanaf Schiphol Airport met Vueling, Transavia, KLM en Iberia. Vanaf Rotterdam kan dat met Transavia en vanaf Eindhoven met wederom Transavia en Ryanair. Handig om de vertrektijden en aankomsten vanaf Schiphol te weten. Zie hiervoor o.a. Vliegveld Schiphol Aankomst.

Nieuws voor een Alicante Aankomst met het vliegtuig

  • 21 januari 2020: In verband met weersomstandigheden aan de Spaanse oostkust is het vliegveld al sinds 19 januari 2020 13:00 uur gesloten en zal er dus geen aankomst Alicante meer mogelijk zijn met het vliegtuig. Naar waarschijnlijkheid gaat deze weer op 21 januari 17:00 open. Veel vluchten zijn vertraagd of omgeleid naar een andere datum/tijd en/of locatie.
  • 19 januari 2020: opnieuw vertragingen en annuleringen. Een vlucht vanuit Brussels Airport is van TUI fly vanochtend nog gearriveerd en ook de vlucht van KLM vanuit Amsterdam. De vlucht (Transavia vanuit Rotterdam) met aankomst om 9:25 uur in de ochtend is geland met vertraging. Ook een vlucht vanuit Amsterdam van Vueling/Iberia is gewoon in Alicante aangekomen en volgens geplande aankomsttijd.
  • 9 januari 2020: de drukste dag van het jaar bleek op zaterdag 21 december 2019 met 48.262 passagiers op het vliegveld. Enkele dagen later had u de meest rustige aankomst van het jaar op eerste kerstdag met slechts een derde van de passagiers van de 21ste.

Vanaf België: