Transavia Holidays naar Alicante - Pakketreizen voor een goedkopere prijs

Aankomsttijden

Het kan nog wel eens handig zijn om de tijden van aankomst Alicante te weten als je naar luchthaven Alicante vliegt met het vliegtuig. Redenen hiervan kunnen zijn dat het hotel wil weten hoe laat je ongeveer arriveert, hoe laat het autoverhuurbedrijf de auto klaar moet hebben staan of hoe laat je een zakenafspraak in een restaurant hebt. Zo zullen er nog tal van andere redenen zijn. Natuurlijk is er de verwachte aankomsttijd maar aankomsten kunnen nog wel eens veranderen. Reden van de eventuele vertraging kunnen zeer uitlopend zijn. Houdt daarom onderstaande gegevens aan om deze alsnog door te geven mocht de tijd van aankomst veranderen.

Aankomsttijden Alicante Airport Vandaag

Reizen naar Alicante kan rechtstreeks vanaf Schiphol Airport met Vueling, Transavia, KLM en Easyjet. Vanaf Rotterdam kan dat met Transavia en vanaf Eindhoven met wederom Transavia en ook Ryanair. Vanaf Maastricht Aachen Airport vliegt Ryanair enkele keren in de week. Handig om de vertrektijden en aankomsten vanaf Schiphol te weten. Zie hiervoor o.a. Vliegveld Schiphol Aankomst. Er komen steeds meer aankomsttijden op de digitale borden van het vliegveld te staan. Het vliegveld beleeft namelijk een continue groei de afgelopen 20 jaar met uitzondering van de pandemie. Andere mogelijkheden om naar Alicante te vliegen vanuit vliegvelden vlak over de grens:

 • Antwerp International Airport: TUIfly Belgium
 • Brussels Zaventem Airport: Ryanair, Brussels Airlines, TUIfly en Vueling.
 • Brussels South Charleroi Airport: TUIfly en Ryanair.
 • Oostende: TUI
 • Weeze Airport: Ryanair
 • Dusseldorf International Airport: Eurowings
 • Keulen Bonn Airport: Ryanair
 • Alicante Airport Arrivals

Terminal Alicante Airport

Op verdieping 1 of 2 zal je het vliegtuig uitlopen. Daarvandaan zal je naar de begane grond gaan om jouw baggage op te halen. Er zijn 15 baggagebanden waar koffers terecht kunnen komen. Via de Customs loop je naar de aankomsthal. Hier zijn diverse winkeltjes, horecagelegenheden en services zoals een infobalie of geldmachine. Na een aankomst bij Alicante Airport kan je verder reizen naar jouw eindbestemming. Dit kan met vervoer dat al van te voren geregeld is of met openbaar vervoer of taxi. Er zijn ook mogelijkheden om een auto te huren.

Nieuws voor een Alicante Aankomst met het vliegtuig

 • Januari: In verband met weersomstandigheden aan de Spaanse oostkust is Alicante-Elche Miguel Hernández Airport al sinds 19 januari 13:00 uur gesloten en zal er dus geen aankomst Alicante meer mogelijk zijn met het vliegtuig. Naar waarschijnlijkheid gaat deze weer op 21 januari 17:00 open. Veel vluchten zijn vertraagd of omgeleid naar een andere datum/tijd en/of locatie.
 • Januari2020: opnieuw vertragingen en annuleringen. Een vlucht vanuit Brussels Airport is van TUI fly vanochtend nog gearriveerd en ook de vlucht van KLM vanuit Amsterdam. De vlucht (Transavia vanuit Rotterdam) met aankomst om 9:25 uur in de ochtend is geland met vertraging. Ook een vlucht vanuit Amsterdam van Vueling/Iberia is gewoon in Alicante aangekomen en volgens geplande aankomsttijd.
 • Januari: de drukste dag van het jaar bleek op zaterdag 21 december met 48.262 passagiers op het vliegveld. Enkele dagen later had u de meest rustige aankomst van het jaar op eerste kerstdag met slechts een derde van de passagiers van de 21ste.

Vanaf België: